Hier können Sie unser Intranet besuchen und Ihre Sicherheitsunterweisung (SGU) absolvieren.

Impressum

Kolofon

Navedbe v skladu s 5. členom TMG:

KÖNIG GmbH & Co KG 
Nienhagener Straße 30
37186 Moringen

Zastopa ga:

Direktor: Gerd-Hinrich Döscher, Andreas Burghardt, Meiko Fiedler

Družbenik, ki osebno jamči:
König Verwaltungsgesellschaft mbH 
Registracijsko sodišče: Občinsko sodišče Göttingen 
Številka v trgovinskem registru: B 130024

Stik:

Telefon: 05554 / 204-0
Telefaks: 05554 / 2180
E-pošta: moringen@koenigkg.de

Vnos v register:

Vnos v trgovinski register. 
Registracijsko sodišče: Občinsko sodišče Göttingen
Registracijska številka: A130123

Prometni davek:

Identifikacijska številka za prometni davek v skladu s čl. 27 a, Zakona o prometnem davku:
DE116207894

Poravnava sporov

Evropska komisija je pripravila platformo za spletno poravnavo sporov (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Naš e-poštni naslov boste našli zgoraj, v kolofonu.

Pripravljeni ali zavezani smo, da se udeležimo postopka poravnave spora pred organom za potrošniško poravnavo.

Jamstvo za vsebine

Kot ponudnik storitev smo v skladu s čl. 7, odstavek 1 TMS odgovorni za lastne vsebine na teh spletnih straneh po splošno veljavnih zakonih. Po členih 8 do 10 TMG pa kot ponudnik storitev nismo zavezani, da nadzorujemo prenesene ali shranjene tuje informacije ali glede na okoliščine raziskujemo vse tiste informacije, ki opozarjajo na nezakonita dejanja.

Obveznost za odstranitev ali zaporo uporabe informacij po splošno veljavnih zakonih ostane iz tega izvzeta. Jamstvo glede tega pa je mogoče šele od trenutka, ko izvemo za konkretno protipravnost. Ko ustrezno kršenje zakonitosti postane znano, bomo tovrstne vsebine nemudoma odstranili.

Jamstvo za povezave

Naša ponudba vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani tretjih, na njihove vsebine pa nimamo vpliva. Zato tudi ne moremo prevzeti jamstva za te tuje vsebine. Za vsebine povezanih strani je vedno odgovoren ustrezni ponudnik ali upravljavec strani. Ob trenutku povezave teh strani smo jih preverili glede možnih pravnih kršitev. V trenutku povezave nismo zaznali nezakonitih vsebin.

Trajna vsebinska kontrola povezanih strani pa dopustna brez konkretnih opornih točk nezakonitosti. Ko nezakonitost postane znana, bomo tovrstne povezave nemudoma odstranili.

Avtorske pravice

Vsebine in dela na straneh, ki jih izdela upravljavec strani, so podvržene nemškemu pravu o avtorskih pravicah. Razmnoževanje, obdelava, predelava in kakršna koli vrsta prodaje izven meha avtorskih pravic zahteva pisno soglasje ustreznega avtorja oz. izdelovalca. Prenosi in kopije teh strani so dovoljene le za zasebno in ne komercialno uporabo.

Če vsebine teh strani ni izdelal upravljavec, bodo upoštevane avtorske pravice tretjih. Še posebej bodo kot take označene vsebine tretjih. Še kljub temu postanete pozorni na kršenje avtorskih pravic, vas prosimo za ustrezno informacijo. Ko kršenje avtorskih pravic postane znana, bomo tovrstne vsebine nemudoma odstranili.